Lack. Läder. Latex. Igår var jag på en BDSM fest och JISUS LORD det är den hetaste festen jag någonsin varit på. Aldrig har jag sett så otroligt många snygga människor, män som kvinnor, under ett och samma tak.

Naturligtvis var det strikt dresscode, du behövde bära: lack, läder, latex, korsett eller en riktig originaluniform. Många gick omkring i enbart underkläder, med läderremmar eller kedjor runt sig. Vissa hade helt otroligt spejsade sminkningar. Och technomusiken var på långa väger den fetaste jag dansat till.

Det fanns en stort rum med madrasser där folk hade sex helt öppet. Men det försiggick även sex ute på dansgolvet, till exempel en kvinna som satt i en tronstol och fick oralsex av en man. Vissa blev smiskade och det fanns särskilda smiskrum med röd belysning.

Ett stort plus med den här festen var att folk inte var där för att dricka alkohol. Visst, det såldes alkohol i baren och vissa drack, men alkohol var ingen central del. Jag såg inte en enda människa som verkade berusad. Ändå var det fullt ös ute på varje dansgolv.

Och jag vill betona detta: det var inte en enda människa som betedde sig olämpligt mot mig. Ingen kom fram och var osmidig, ingen skickade sliskiga blickar. Om jag ska vara helt ärlig var det knappt någon som kom fram alls. Folk verkade befinna sig i sitt eget, var där i sina egna sällskap och med sina egna partners, som de höll i, med eller utan koppel 😉

I början kände jag mig som en nybörjaramatör, vem är jag i allt det är? Men efter att jag varit inne i sexrummet (och bara tittat) så väcktes något i mig och plötsligt kände jag att jag var på helt rätt plats. Jag gillade att se främlingar ha sex. Och jag ska erkänna. Om rätt sorts kuk hade dykt upp framför mina ögon är det inte helt omöjligt att jag hade sagt “ja tack, varsågod”.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »