Det där om att jag har förlorat min sexualitet varade inte så länge. Nu har min nya konstklass börjat. Och första lektionen gick åt till att förälska mig i min nya, unga, professor.

Han inledde kursen med att visa ett av sina större konstprojekt som han kommit ut med. Vilken historia. Och vilken sårbarhet han så frikostigt delade med sig av. Jag kände en omedelbar samhörighet. Jag scannade av ringfingret som inte hade någon ring. Sen sökte sig ögonen ner mot skrevet… hur ser situationen ut där nere tro?

Jag såg genast en framtid

Under den där lektionen gick jag från att vara en ganska så lat mediokerstudent till att vara en högpresterande konstnär som vill ge allt. Dels för att jag blev så engagerad och inspirerad. Dels för att jag kunde se mig själv som hans blivande fru.

Men denna ensidiga kärlekssaga varade inte speciellt länge. För i slutet av lektionen började jag ana ett subtilt men särskilt kroppsspråk hos honom. Är inte detta lite milda, sensuella sätt att röra sig på väldigt likt något som många av mina manliga homosexuella vänner har gemensamt? Jag bara vill inte tro att det är sant.

Är han gay eller straight?

Jag kan inte förlita mig på min kvinnlighet här. I detta fall räcker det inte att titta honom ögonen som annars brukar räcka för att väcka en mans intresse. En professionell professor flirtar inte med sina elever. Men hur ska jag kunna ta reda på hans sexuella läggning?

Tankarna går mot min roommate. Min roommate är gay och snyggare och mer magnetisk än vad en ståtlig grekisk Gud skulle vara. Tänk om jag skulle skicka in min roommate i klassrummet av “misstag”? Om min professor är gay kommer han att tappa garden, åtminstone för några sekunder. Och några sekunder är allt jag behöver.


Gillar du att läsa min blogg? Lämna gärna en kommentar och tryck på gilla ♥

6 Comments

      • Så spännande läsning! Haha kan känna igen mig i att man vill lägga allt som har med sex och kärlek på hyllan, men inte klarar det speciellt länge 😉
        Nu blir jag ju också nyfiken, är han gay eller inte? Smart idé med din roommate!! Do it! 👍😎

Lämna gärna en kommentar!

Translate »