Jag börjar se fördelarna med att bo med en roommate. Jag har bott själv i så många år, och första veckorna i nya lägenheten bodde jag ensam, min roommate skulle komma senare. Så jag hann liksom bo in mig. Började undra hur det skulle gå att dela ytan med en till.

Han älskar min hund

Men utan att veta för mycket om framtiden ser jag redan nu att han är en tillgång. För han älskar min hund. Helt plötsligt behöver jag inte få dåligt samvete om jag går ut i flera timmar utan att ta med Filippa. För han är hemma ibland när jag inte är hemma. Och Filippa är ju inte sen med utnyttja människors svaghet för henne.

Han färgar mitt hår

När jag hade köpt hem ny hårfärg som jag hade tänkt använda på mig själv utbrast han entusiastiskt “Ja, vad kul ska vi färga ditt hår!”. Så nu har jag nyfärgat hår. Och proffsigt blev det. 

Haft liknande uppväxt

Häromkvällen hade vi ett bra snack där vi insåg att vi har mycket gemensamt. Framför allt i hur vi har vuxit upp och hur vår uppväxt har format oss. Jag har ju långt ifrån haft en helylle-uppväxt där hemmet var en varm och kärleksfull plats att komma hem till. Och sen blev åren som följde rätt så kaos därefter.

Vi båda verkar ju ha klarat oss rätt så bra ändå. Med en jävla massa ödmjukhet, livslust och beslutsamhet för att göra det bästa av vårat nya liv i Los Angeles. Så det känns faktiskt bra å vara två. Eller tre. Som en liten familj liksom.

2 Comments

  1. Vad mysigt det låter. Att i en okänd stad hitta en bra roommate. Som du kan prata med. Har du sett dig omkring än? Antar att du gjort det tidigare när du bott där. Rekommenderar verkligen varma pooler längs havet i Big sur området. Minns inte vad stället heter. Helt fantastisk utsikt och mäktigt att bada sent på kvällen med utsikt över klippor och hav 😉 Jag och en väninna åkte dit med en kille 😜

    • Varma pooler har jag aldrig hört talas om i Calli, men gjorde en snabb googling – verkar jättemysigt! Och vilket underbart minne det låter som hihi 😉 😉

Lämna gärna en kommentar!

Translate »