Små kukar. Jag är besatt av små kukar. Dels för att råka ut för dem vid sex, men också över vad en man kan göra för att förbättra situationen om han har oturen att vara utrustad med en väldigt liten penis. Och nu menar jag alltså väldigt liten. 

Jag har undersökt möjligheten kring operation, vilket tyvärr verkar vara heldött läge; man kan göra så att snoppen ser större ut i slakt tillstånd, men inte i erigerat, vilket i så fall är ett helt och hållet onödigt ingrepp.

Eftersom att sexlekssaksindustrin svämmar över av olika kukringar, piller och penispumpar som sägs göra det manliga könsorganet större, skulle jag verkligen vilja veta om om något av detta fungerar. Jag är så extremt nyfiken. Jag vet att penisringen gör så att penisen sväller för att den blir mer blodfylld (ett bra redskap för dig som har svårt att behålla ståndet). Men att penisen verkligen blir “större” känns väldigt marginellt? Typ ett par millimeter? Vissa behöver i och för sig varje millimeter de kan få.

Om det är så att det finns något som hjälper små kukar att växa några centimeter, på längd eller bredd, skulle jag verkligen vilja veta det. I så fall tänker jag starta en kampanj där jag lottar ut dessa penishjälpmedel. 

Så om du har erfarenhet av att använda hjälpmedel till att förstora penis, kontakta mig gärna! För- och efterbilder/filmer mottages tacksamt. Maila kontakt@skrivdivan

 

Lämna gärna en kommentar!

Translate »