I och med mitt nyligen halvspruckna hjärta har det blivit rätt dunkel stämning här. Så jag vill passa på att berätta att roligare tider väntar.

I ett kommande inlägg diskuterar jag min relation till onani. Och på min Instagram storys eftersöker jag just nu en tjänare. Eller slav, som vissa kallar det. Det började lite på skoj. Men nu när jag har vant mig vid tanken så gillar jag idén mer och mer.

När jag tänker på det här närmare så tror jag att jag är född till att dominera män. Att vara mannen överlägsen har liksom alltid känts naturligt för mig. Även om jag aldrig har levt ut det lika fullt som jag framöver ser framemot att göra.

Detta är dock verkligen inte på ett sexuellt plan. Det betonar jag. Att tjäna en kvinna i detta avseende kan innebära att städa hennes hem, tvätta, laga mat, färga hennes hår, hämta och skjutsa henne dit hon vill åka.

Så om du är en man som längtar efter att få leva ut din fantasi om att få tjäna en vacker och bestämd kvinna, mejla din ansökan till: kontakt@skrivdivan.se

Lämna gärna en kommentar!

Translate »