I helgen var jag på mitt andra BDSM-event här i Los Angeles. Det första i North Hollywood var ju katastrof. Men efter att ha besökt detta ganska så lyckade BDSM-event känner jag mig lättad. Detta var betydligt mer uppstyrt och seriöst, så just nu känner jag att det finns hopp för scenen i LA.

Jag skulle vilja hitta en dominant man som ska få dominera mig sexuellt. Men jag såg tyvärr inga heta män som väckte mitt intresse. Var är alla snygga män liksom? Däremot träffade jag en cool kvinna som jag hoppas att jag kommer träffa mer och kanske bli kompis med. För egentligen är det prioritet att hitta bra väninnor just nu, framför att hitta nya älskare.

Kvinnor. Nära vänner är vad som skänker varaktig glädje, trygghet och stabilitet i livet. Medan män är något som mest kommer och går. Jag tror inget vidare på platonisk vänskap mellan heterosexuell man och heterosexuell kvinna. Klart att det finns. Men för mig har det aldrig fungerat vidare bra. Alltid någon som vill något mer i smyg. 

Så vi får se om jag och kvinnan från BDSM-eventet hörs igen, jag har skickat henne ett “tack för senast” mail.

bur till slaven
Man får ju aldrig fotografera på BDSM-event. Men utanför entrén stod den här vackra slavburen.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »