Jag är inne i en period där jag känner mig totalt osexuell. Jag har gjort slut med min älskare. Jag har gjort slut med slavarna. Jag har raderat mina dejtingappar.

När någon uppvaktar mig eller visar intresse blir jag bara på irriterad. Jag blir irriterad på alla män som på något sätt ens tänker tanken på att de har en chans på mig.  Glöm det. Jag är väldigt selektiv. Mer selektiv än någonsin.

Det kommer nog ta en stund innan jag investerar tid med någon igen. Den dåliga eftersmaken från att jag dejtade en person som jag visste var fel för mig har dröjt sig kvar. Jag övergav mig själv. Och det är ett stort svek. Att jag lät detta ske har gjort mig både arg och starkare på samma gång. Jag är mer fokuserad nu.

Så på ett sätt är jag glad för tillståndet jag befinner mig i. När en är avsexualiserad frigörs mycket tid och energi som kan användas till annat. Man kan säga att jag håller på att renas. Och vänta tills du får se det renskrubbade resultatet.

Följ mig på Instagram @skrivdivan och  Facebook ♥

4 Comments

  1. Tack för dina ord önskar dig all lycka och väntar ivrigt på en uppgraderade Divan, kram Madame M

  2. Älskar den första bilden, högst upp, wow! Så sjukt vacker bild! Blicken har världens utstrålning av drömmar, längtan, reflektion bort mot fjärran. Plus att läppstiftet är to die for! 🙂 Ha en fin helg!

Lämna gärna en kommentar!

Translate »