Av någon anledning dras jag alltid till män som är minst 10-15 år äldre än jag själv. Män i min egen ålder intresserar mig sällan.

Egentligen skulle jag helst vilja träffa en man som är ungefär lika gammal som jag. Det känns smidigast.
Men det är så sällan jag känner vare sig fysisk attraktion eller att jag får intellektuell stimulans av män i min egen ålder.

Fördelen med äldre män (förutom att de är så sexiga) är att han troligtvis redan har skapat och fostrat sin beskärda del av avkommor. En man som vill skaffa barn går fetbort för mig. För jag vet att jag aldrig kommer att vilja ha barn.

Jag har försökt analysera varför jag gillar äldre män, men svaret känns inte så relevant. För när relationer har spruckit har det aldrig varit på grund av åldersskillnaden. Så varför streta emot och försöka kontrollera något som känns naturligt?

Lämna gärna en kommentar!

Translate »