Häromdagen bytte jag nummer med två snygga killar med endast 30 minuters tidsfrist. Något liknande har aldrig hänt mig. Inspanad blir jag rätt ofta men intresset är sällan ömsesidigt. Och när jag är den som är intresserad brukar jag inte våga visa det först. Men nu är det ändring på det.

Jag måste ha utstrålat något speciellt just den dagen, för jag fick så snabbt kontakt. Plus att jag jobbar mycket med att vara mer öppen, att putta mig själv över kanten och att ta för mig av möjligheter när de glimtar till. För ibland är det faktiskt bara snabba glimtar. Så det gäller att vara uppmärksam och ta chansen när den kommer.

Jag väntar inte på att bli vald — jag väljer

Jag har blivit mycket modigare när det kommer till att ta en konversation vidare till typ “ska vi ta och ses nån dag?”. En barriär som jag tidigare haft problem med om inte den andra tar första initiativet. Så jag har allt som oftast blivit vald. Men nu är det ändring på det.

Så när snyggkille nummer 2 mötte min blick i kön på Starbucks, var det faktiskt jag som (efter en kort konversation om våra hundar) tryckte på call to action knappen och “ba lets keep in touch”. Vi ska ses nästa vecka. Så får vi se vad han är för en. 

Snyggkille nummer 1 var sockersöt med sitt lena ansikte, fylliga läppar och muskulös kropp. Vi bytte Instagram och fortsatte att chatta dagen efter. Men rätt så snabbt kände jag att han var väldigt ung. Jag misstänkte från början att han var mycket yngre än jag, men orkade inte bry mig för jag blev smickrad av att bli uppraggad av en så estetiskt perfekt gestalt. Men när jag märker att någon är mycket yngre i sinnet så svalnar jag rätt fort. Så nu har jag lämnat snyggkille nummer 1.

Mitt nya livsprojekt — att våga ta kontakt

Men det är verkligen eggande att vara mer öppen och inbjudande. Mitt nya livsprojekt är att våga ta kontakt med de som jag vill ta kontakt med, istället för att bara sitta tyst och låta möjligheter rinna förbi. Vi får se om det blir nåt med snyggkille nummer 2, jag lovar att meddela om han är något att hänga i granen. Oavsett så tänker jag fortsätta att ta för mig. Sikta in mig på personer som intresserar mig och bara köra.


Jag har chockmycket i skolan just nu. Men dagliga uppdateringar finns på min Instagram stories @skrivdivan

4 Comments

  1. Hmm… önskar jag bodde i dina hoods , men lycka rill 😁

    • Just nu är Sverige som vackrast. Så det gör lite ont att se bilder därifrån. Men jag vet att vintern är på väg att ett sex månaders mörker väntar. Det gör mig lugn och tacksam över att att vara här,

  2. Det hade varit roligt att få höra dig reflektera om vänner/partner som man bara “klickar med”. Hur ska hittar man hitta rätt sorts människor att ha runt sig? Jag är 27 år och har precis börjat på högskolan efter 7 års uppehåll med diverse jobb. Det är så svårt att veta vilka människor man ska söka sig till. Jag hittat två fantastiska personer (en kille och en tjej) i min klass som jag fungerar superbra med. Det är ju som t.e.x riktigt bra arbetskollegor. Jag ser sååå mkt fram emot att gå till jobbet (skolan) när jag vet att jag har de kollegorna (klasskamraterna) som jag ska möta. Nästan så man känner att det är fredag hela veckan. Och det är så det ska vara! Jag känner att jag kan vara mig själv, jag “lever”, jag är mitt sanna jag, min personlighet blomstrar. Men vill ju gärna finna fler i andra kurser och generellt i den här nya staden jag flyttat i. Räcker det verkligen med bara två personer? Kanske man borde ha ngn och träna med? Någon kompis att festa med/ ha filmkvällar med? Resten av kompisarna i skolan som jag har lärt känna hittills har varit trevliga osv, men har inte fastnat för någon mer. Är det lätt ska det vara rätt, är det inte så? Att hänga med rätt sorts vänner ska vara naturligt, lätt att bara vara? Att man får idéer, blir inspirerad, och uppnår ett flow? Att leta efter vänner och vara öppen och ta initiativ är en sak. Men hur identifierar man/finner man dessa personerna? Hur vet man när det känns fel eller bara ok/meh? Om man är introvert passar man då primärt mer andra introverta själar? Att hitta “OK” vänner man casually hänger med är ju ganska enkelt. Men att hitta just dessa speciella som ger energi är en helt egen kategori för sig själv. Lite sådär tankar från en torsdags kväll..! 🙂 Trevlig helg! <3

Lämna gärna en kommentar!

Translate »