Det här med att tillfredsställa sig själv tycker jag är en ganska tråkig aktivitet. Jag gör det nästan aldrig. Förutom när en relation precis har avslutats, för då är jag van vid att ha sex regelbundet. Så i dessa perioder onanerar jag flera gånger per dag. I dessa tider brukar jag även drömma om att jag har sex. Ibland vaknar jag av att jag är superkåt eller precis när jag får orgasm.

En annan anledning till att jag sällan tar på mig själv är för att jag är obekväm med att göra det när Filippa (min hund) är i samma rum. Hon ligger oftast i min säng och grejen att behöva mota ner henne för att jag ska onanera, känns sådär. Jag motar ner henne om jag ska ha sex med en man, men att göra det enbart för att jag ska ta på mig själv är inte riktigt värt mödan. Jag skäms inför henne. Jag vill inte att hon ska notera vad jag tänker göra, vilket hon med allra största sannolikhet skulle göra om jag plötsligt beordrade henne att hoppa ner från sängen.

Men ibland när onanilusten blir för stark stänger jag in mig i badrummet. Det funkar ju. Men det är sällan begäret blir så stort att jag faktiskt gör det. Så kul är det inte. När jag är i en relation vill jag ha sex med mina partner flera gånger per dag. Men att ta på mig själv i ensamhet är inte speciellt givande. Jag får dessutom alltid orgasm efter bara några sekunder, så jag hinner bygga upp en förväntan om något stort och härligt som sedan är över lika fort. Inget värt att minnas. Händer och underliv har blivit kladdiga, eventuella redskap behöver tvättas av, klätter ska rättas till. Och när jag öppnar badrumsdörren sitter min hund där utanför och väntar på mig.

Så nej tack. Även om sex verkligen är en av mina favoritaktiviteter så är knappast onani det. 

Lämna gärna en kommentar!

Translate »