Efter att ha dejtat runt med typ sjuhundrafemton olika män har jag kommit fram till att det är svårt att få allt i samma paket. Så jag har faktiskt börjat släppa den idén helt. I stället har jag öppnat upp för möjligheten att ha flera pojkvänner samtidigt. Jag tror att tre skulle bli lagom.

Naturligtvis skulle mina pojkvänner leva i hundra procent trohet och lojalitet gentemot mig. Och jo, det finns män som gillar och går igång på denna idé. Alla skulle naturligtvis vara hängivna och dyrkande. Men alla behöver inte dyrka mig på samma sätt med samma kvalitéer.

En skulle vara min älskare och givets ha en riktigt bra kuk. Har han en bra kuk behöver han inte ha så mycket annat. Minst en utav dem måste tjäna bra med pengar och se det som sin livsuppgift att stärka min levnadsstandard. Den tredje skulle agera butler. Han skulle ha fingertoppskänsla för de små detaljerna, vara duktig på att laga mat, hela tiden ligga steget före med att känna in mina behov och hur jag för tillfället behöver honom. 

Att alla mina pojkvänner är duktiga på att slicka fitta är något jag förutsätter, nu när jag blivit så bortskämd sista tiden med enbart förstklassiga fittslickare.

Jag kan aldrig gå tillbaka till det som jag en gång levde med. Jag har upptäckt en värld som är helt och hållet oåterkallelig, både vad beträffar oralsex men också att bli uppassad på olika sätt.

Men som sagt, svårt att få allt i samma paket, vare sig när det gäller slavar eller älskare. Och i ärlighetens namn är jag inte längre intresserad av att finna en person med allt i samma paket. Det blir så mycket mer roligt och betydligt mer effektivt när varje enskild individ får fokusera på det som han är bra på. Precis som med allt annat i livet.

3 Comments

    • Haha. Med tanke på vilken otur jag haft med att alltid få minipenisar så blir det inte så många meter. Men hälsan har jag allt ;D ;D

Lämna gärna en kommentar!

Translate »