Live-in-slaven. Det senaste fenomenet som jag har fått upp ögonen för och som verkligen intresserar mig är live-in-slaven. Alltså någon som bor hemma hos mig och tjänar mig 24/7. Förstå grejen att ha en egen butler. När du kliver upp ur sängen står frukosten prydligt serverad. Han har gjort omelett och nypressad apelsinjuice till dig, drar ut stolen när du slår dig ner. Han säger inte ett ljud eftersom att han vet att du ogillar att konversera på morgonen. Han går in i sovrummet och bäddar din säng. Tar hand om din smutstvätt. Utför alla uppgifter i den ordning som du har lärt honom.

Jag ser att denna typ av konstellation är hyfsat vanlig när jag surfar runt på internationella BDSM-forum. Att vara en live-in-slav är den totala drömmen för många slavar faktiskt, sen är det ibland praktiska omständigheter som ställer sig i vägen. Min live-in-slav kommer naturligtvis att behöva arbeta, han måste tjäna bra med pengar så att han har råd att stå till tjänst hos mig. När jag tröttnar på att se honom kommer han att placeras avsides i en liten bur. Där får han ligga tills jag behöver honom igen.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »