Att hitta dugliga tjänare som fyller alla mina behov som härskarinna är en process. Från början sögs jag med av den oerhörda tillfredsställelsen jag kände när jag upptäckte att det fanns en hel rad av villiga aspiranter. Sa “ja” till första bästa. Men nu börjar jag bli betydligt mer kräsen. Någon som jag från början hade stor tilltro till har jag börjat tröttna på. Han är gift. Jag har aldrig haft en sexuell relation med en upptagen man, men tänkte att denna typ av relation kändes okej eftersom han ändå bara skulle verka som min tjänare och inget annat. Men eftersom att han är livrädd för att hans identitet ska röjas så har han därmed begränsat med tid. När jag talar om för honom att jag behöver honom en viss dag så blir det många kansken och velanden. Kanske är det en del av hans spel, så att jag ska bli extra stolt när han “löser situationen”. Men den metoden fungerar inte på mig. Jag vill ha raka svar direkt. “Ja, det är kart jag kommer min härskarinna”. Jag måste kunna räkna med mina tjänare. Jag har upptäckt att jag vill ha mycket kontroll, därför kommer jag i framtiden inte acceptera ansökningar från upptagna män. Denna tappade varelse tog jag mig an eftersom jag tyckte lite synd om honom och ville hjälpa honom att få leva ut. Men när relationen mest leder till irritation är det dags att inse att vi inte är rätt för varandra. Det finns andra som vill tjäna mig. 

Lämna gärna en kommentar!

Translate »