Här kommer länkande kärlek till några kvinnor som bidrar med uppfriskande content till detta annars så slutna, homogena och jantefanatiska samhälle. Om du gillar det jag gör kanske du gillar det dom gör.

LIWSLUST – bloggerskan, trebarnsmamman och frun Liw har ett väldigt spännande sexliv. Liw skriver öppet och personligt om sina innersta fantasier och hur dessa förverkligas tillsammans med hennes man – bland annat genom att ta in fler personer i sitt sexliv och ha sex med andra par. Både hett och lärorikt att läsa denna blogg.

World of Bliss  detta är en nyöppnad portal om lust och erotik för kvinnor. Här publiceras reportage, sextips, lustbloggar och allt möjligt om sex utifrån ett kvinnligt perspektiv. Sidan fanns för flera år sedan, men har nyligen öppnats igen. Underbart inititativ. 

Podden Barnfrihet – Jag har bara lyssnat på två avsnitt men kände direkt: här har jag hittat mitt crew. Barnfrihet riktar sig till oss som valt bort att skaffa barn, till de som inte bestämt sig och till föräldrar som vill förstå oss. Jag blir ofta väldigt ifrågasatt när jag säger att jag inte vill ha barn. Läs gärna min krönika i Metro 2018  Varför vill alla skaffa barn?

Lämna gärna en kommentar!

Translate »