I helgen var jag ute och dansade på Nya Bastun i Solna, som varit omnämnd som en av Stockholms “sex-fester”. Eller kinksterklubbar. En klubb där det skulle finnas svängrum för kink- och sexuell utlevnad av olika slag. Men jag måste säga att jag blev lite besviken. Jag såg förvisso två personer som hade sex i en gunga, det var hett (önskade att det var jag som låg där på rygg) men annars var klubben en besvikelse. Lite för mycket fokus på alkohol och droger, medan jag uppfattat renodlade kinksterfester som nästintill nyktra. Jag hade kanske inte blivit lika besviken om jag inte hade haft Dekadance-festen färsk i mitt minne, där det var hundra procent fokus på utlevnad. Och fet musik att dansa till från början. Musiken på Nya Bastun blev säkert bättre framåt småtimmarna med då hade jag och väninnorna redan tröttnat och åkt hem. Nu kommer jag tyvärr inte kunna gå på nästa Dekadance-fest för då har jag hunnit flytta från Sverige. Men för dig som misstänker att du har någon form av kinky-läggning och är intresserad av att gå på en riktigt het fest, vill jag varmt rekommendera Dekadance. För egen del får jag vänta några veckor. Men jag kan ge en vink om vad som kommer att vara ett av mina missions att utforska när jag anländer till Los Angeles… 😉 

Lämna gärna en kommentar!

Translate »