Jag har aldrig haft en längre kärleksrelation som har varat i mer än ett år. Jag trodde länge att det var jag som hade grava anknytningsproblem. Att jag var någon slags omöjlig som inte kunde binda mig. För jag är ju så “sabbad”.

Men helt ärligt, jag vet precis varför jag aldrig har haft en längre relation. Och det är för att det inte intresserar mig. Det verkar så tråkigt att vara med samma person år ut och år in, hamna i någon slags vardagslunk där allt bara går runt runt. Nej usch vilken ångest.

Jag har aldrig velat ha det där. Inte på riktigt. För då hade jag skaffat mig det. Det är bara sådant som jag verkligen vill som jag företar mig och driver igenom. Allt annat skiter jag i.

Sen säger jag inte att en lång kärleksrelation aldrig kommer att hända mig. Jag kanske inte har träffat rätt helt enkelt. Jag har aldrig varit i en romantisk konstellation där jag känt att “shit, detta vill jag kämpa för”. Jag utesluter inte att det kommer att hända. Men hittills har det aldrig hänt.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »