Om jag ska bli ihop med någon måste det vara med en man som är väldigt lik jag själv. Det där om att “olika är bra för då kompletterar man varandra” köper jag inte. Nej. Jag kompromissar inte med mina viktigaste områden. Lika barn leka bäst. Det är jag helt övertygad om.

Föredrar introverta framför extroverta

Jag trivs bäst med personer som är mer introverta än extroverta. Och nej, introvert betyder inte att man är blyg eller socialt inkompetent. Största skillnaden är att introverta personer har ett stort behov av tystnad när de ska återhämta sig ladda batterier. Medan extroverta personer får kraft av många personer samtidigt och kan prata och vara bland människor i långa stunder utan att bli trötta. Jag finner introverta personer mer inkännande och mer hänsynstagande när de handlar om att ge andra människor utrymme. Vilket jag uppskattar då jag själv är introvert. 

Inga logiska strukturpoliser tack

Jag har försökt att dejta min motsats alldeles för många gånger – aldrig igen säger jag bara. Möjligt att den andra parten vinner på det, då han ofta finner mig dynamisk, komplex och spännande. Men för min del kostar det bara. Det kostar att vara med någon som är logisk, samlad och strukturerad. Bra egenskaper i mångt och mycket. Men inget för mig.

Jag behöver vara med en känslomänniska

Jag passar bäst med andra kreativa, känslosamma och avslappnade personer. För att funka ihop behöver jag någon som inte tycker att det gör något att mina nytvättade kläder ligger utspridda på golvet. Någon som tycker att det är okej att äta sängen. Någon som inte bryr sig om jag struntar i att betala för ett paket tuggummi för att jag inte orkar stå i kö.

Försök inte tygla mig

Jag behöver ingen som ska försöka “tygla mig” och hålla mig tillbaka. Det där beteendet är det värsta jag vet.

Jag har provat att dejta så många olika typer av personer. Inför varje nytt uppbrott lämnar jag med ännu tydligare insikter om vad jag behöver för att klicka med någon. Och för mig är det kristallklart. Lika barn leka bäst. Så är det bara.

4 Comments

  1. Jepp. Håller med. Efter en del misslyckade relationer och försök kom jag fram till samma slutsats.
    Var ihop med en person i 9 år, han var rätt undergiven som person och jag är som du..jag körde över honom, men han var ok med det, däremot blev jag uttråkad efter 9 år och behövde dynamik. Så är det fortfarande. Behöver inte ha en man bara för att ha en man, jag vill ha utbyte, energi, rörelse, utveckling..

  2. Christer Johansson Reply

    Tror du har helt rätt ! Lika barn keka bäst 👍🏼

Lämna gärna en kommentar!

Translate »