Idag ska jag äta lunch med min älskare. Vi har inte setts på ett tag nu så jag ser verkligen fram emot att träffa honom. Det kändes aldrig helt rätt att bara klippa banden. Vi hade det så bra.

Så kom den där nya in i bilden och prompt ville att vi bara skulle dejta varandra, fast att vi aldrig ens hade haft sex! Rätt sjukt. Men jag tyckte ändå att hans önskemål var smickrande. Det finns ju tyvärr en sida i mig som väldigt mycket går igång på halvdyssiga män som vill äga. För jag vill också äga. Jag kickar på intensiteten som uppstår så det skriker om det.

En stabil fyr på ett stort och nyckfullt hav

Men tanken på att sluta träffa min älskare kändes fel. På ett sätt rimligt, eftersom att han aldrig kommer att kunna ge mig en helhjärtad relation. Men tanken på att inte träffa honom igen kändes ändå trist. För jag trivdes med honom, vi hade en varm och trygg kontakt utöver det väldigt heta sub/dom sexet. Han var som en stabil fyr på ett stort och nyckfullt hav.

Jag tänkte på honom och längtade efter honom under tiden som vi inte hade kontakt. Så jag hoppas ingenting har “gått sönder” på grund av mitt lilla misslyckade dejtingäventyr. Jag ser fram emot vår lunch. 

2 Comments

Lämna gärna en kommentar!

Translate »