Oralsex. Jag har blivit utsatt för så fruktansvärt dåligt oralsex i mina dagar   att jag faktiskt inte gillar oralsex längre.

Den senaste mannen som jag försökte instruera kände sig kränkt. Andra har gått igång så mycket på själva grejen om att “slicka fitta” att de istället har blivit “deras” njutning. De har liksom inte ens reflekterat över hur jag som unik kvinna vill ha det.

Helt okej om du tycker att det är svårt. Det är svårt. Men ska du gå ner på en kvinna så bör du ha viljan och nyfikenheten att utforska och känna in. Annars blir det bara obehagligt. Väldigt obehagligt. 

Alla kvinnor fungerar olika. Men jag vågar påstå att jag pratar för väldigt många kvinnor när jag säger att de två vanligaste misstagen som ni män gör är dessa: 

1. Du har alldeles för bråttom ner. Det kvinnliga könet fungerar inte som mannens, där man med fördel kan börja ta på penis för att “komma igång”. För en kvinna kan det verkligen bli obehagligt att få en tunga (eller fingrar) där nere innan kroppen är uppvärmd med hångel och smek på övriga kroppen först.

2. Du slickar alldeles för hårt och snabbt. Visst, det finns kvinnor som gillar hårt och snabbt, men sällan i början. Börja mjukt och trappa i så fall upp. Och passa dig för att genast sikta direkt på klitoris. Mjuka, långsamma, cirkulerande rörelser med tungan runt om, kan vara en mycket skönare och enklare väg till orgasm för många.

Mitt viktigaste råd till dig som vill ge bra oralsex: var öppen för vägledning! Var inte blyg för att fråga vad varje enskild kvinna du möter gillar. Det kommer du verkligen att vinna på i längden. Blir du kung på att tillfredsställa din kvinna oralt så har du vunnit oslagbar mark. Tro mig. Hon kommer att hedra dig.

 

Lämna gärna en kommentar!

Translate »