Jag och min nya älskare fortsätter att ses regelbundet. Det är första gången jag har en sån här relation med någon. En relation som mest bygger på sex. Han är ju gift, men lever i en polyamorös relation.

I början kändes det ovant att ha sex med någon som måste åka hem efteråt. Men nu har jag vant mig, kan nästan tycka att det är lite skönt när han går, eftersom att våra möten är rätt så omvälvande. Han är som en brunstig hingst som aldrig får nog.

Utöver stor kuk och sexuellt dominant så är han varm, intelligent och oerhört ödmjuk. Jag gillar honom. Såklart att jag gör. Men inte på ett sentimentalt sätt typ “det kan aldrig bli vi…”. Nej, vår lättsamma konstellation passar mig faktiskt utmärkt just nu.

2 Comments

  1. Svarta män är underbara. Älskar kontrasten mot min egna hud. Det eggar mig!

    Ps. Läser dina inlägg och beundrar dig enormt för att du väljer livet och njutning! Så jävla cool! Kram!

Lämna gärna en kommentar!

Translate »