Igår umgicks jag med en tjej som heter Anna. Vi träffades för några veckor sen inne i en djurbutik. Anna blev så förtjust i Filippa så vi stod och pratade med varandra om hundar på engelska i typ tio minuter, när hon ba “But Filippa… it sounds like a Swedish name…”. Och då insåg vi att vi båda var svenskar 😉

Så vi bytte nummer och nu har vi umgåtts ett par gånger efter det. Tro nu inte att det hör till mitt vanliga jag att vara sådär öppen och trevlig. Men Los Angeles har en unik inverkan på mig, det känns liksom naturligt att connecta och ta för sig här. Får man en bra vibe med någon är det bara att köra.

Så igår åkte jag och Anna tillsammans med våra hundar till en gigantisk strand i Long Beach. En hundstrand där hundar får springa lösa. Personligen är jag värsta badkrukan men Filippa älskar att bada. Hon går bra ihop med Annas hund också, som också är en tik. Så vi är fyra sköna tikar. Som hade en riktigt mysig dag.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »