Jag känner att jag behöver förtydliga en grej så att det inte sker några missförstånd: jag ligger inte med mina slavar. Alltså hell fucking no. För det första så tänder jag inte på att dominera sexuellt. För det andra, skulle en arbetsgivare ligga med sina anställda? Skulle en drottning ligga med sina tjänare? Kanske i undantagsfall men inte i regel. Det finns såklart obegränsat många olika varianter på den här typen av dominant/undergiven relation. Men jag söker inte personer som i huvudsak vill bli sexuellt dominerade. Många potentiella slavar kanske har en en önskan om att bli det. Men den riktiga slaven, vet att han inte förtjänar henne sexuellt. Den riktiga slaven, har troligtvis känt i större delen av sitt liv att kvinnan är för honom långt överlägsen, och det enda han vill är att ha sin egen drottning att hylla och göra allt för, för att hon ska ha det så bra som möjligt. Hans behov kan endast bli uppfyllda när hennes behov är uppfyllda. För en sådan slav är tillfredsställelsen av att vara ägd starkare än sex. Jag vill ha en slav som vill bli ägd på riktigt. Inte till viss del. På riktigt. Och dessa finns. Fler än vad man kan tänka sig. Men bara för att de har den läggningen så betyder inte det att vi blir en bra match för det. Det har blivit lite som att söka efter en kärlekspartner, även om relationen inte kommer att innehålla de romantiska delarna. Under tiden roar jag mig med “slavprospects”. Alltså med sådana som vill tjäna, men som inte har vad som krävs för att bli min ägodel fullt ut.

 

Lämna gärna en kommentar!

Translate »