Jag är ny till hela den här grejen med att ha slavar. Och tyvärr så har jag ännu inte någon vägledare i detta, men jag följer min magkänsla och låter min innersta natur vägleda mig. Jag går på spontanitet, lust och skaparglädje. Och jävlar vad kreativ jag tenderar att bli.

En av slavarna hade problem med att han hela tiden gick omkring hemma och var olidligt kåt. Kanske för att jag förbjudit honom att runka. Han skulle få runka. Men när jag gav honom min tillåtelse. Så jag tillämpade ett skalsystem, när hans stånd var uppe i 4.5 av 5 i hårdhet och kåthet (så att han knappt kunde hålla händerna i styr) fick han tillämpa isglaset.

Isglaset gick ut på att han skulle hämta ett glas och fylla det med is och vatten. När glaset hunnit bli så pass kallt att det blev immigt, skulle han stoppa ner kuken där i, hålla den där i flera sekunder och samtidigt filma. Sen skulle han skicka filmen till mig. Jag blev naturligtvis väldigt stolt över att se detta. Och hysteriskt road.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »