Efter flera års frånvaro från bloggandet har jag bestämt mig för att börja igen. Bloggen var min bästa vän, sedan stängde jag ner. Mycket för att satsa på ett större skrivprojekt, men kanske allra mest, i ärlighetens namn, för att jag började bry mig för mycket om hur andra skulle uppfatta mig. Så jag la band på mig själv. Stängde in mig och förminskade mig själv. Jag försökte leva ett “vanligt” liv med “vanliga” människor och tänkte att även jag skulle kunna bli “vanlig”. Men att förneka sig själv sin mest essentiella drivkraft på grund av rädsla, borde fan vara brottsligt. Så detta är starten på min frigörelse. Jag tänker bryta mig loss från exakt allt som har hållit mig tillbaka. Giftiga rädslor. Giftiga människor. Giftiga tankebanor som har hindrat mig från att utvecklas. Så jag hoppas att just DU följer med på denna resa. Det kommer att uppdagas en del sanningar längst vägen. Inget för pryda. Men definitivt något för dig som värdesätter äkta vara.

 

 

Lämna gärna en kommentar!

Translate »