Vad komplicerat det blir att försöka dejta en monogam person som inte alls är insatt i BDSM. Jag har nu dejtat en kille några gånger. Från början tyckte han att det var coolt att jag hade slavar. Men nu när det börjar hetta till mellan oss blir han kluven.

Han ifrågasätter: Är slavgrejen sexuell för mig? I en monogam relation, vore detta att gå över gränsen?

På ett sätt förstår jag honom. För jag hade också haft svårt om det var tvärtom; om han hade slavinnor med inlåst mutta som dyrkade honom och kom hem till honom och städade. Jag hade varit tveksam i början, för jag är sjukt ägande av mig. Men om han hela tiden var öppen och transparent med hur allt gick till hade jag nog accepterat det.

Det är ju trots allt våra intressen och inspirationer som formar oss och gör oss till dem vi är. Man får inte heller glömma att det med tiden kan bli fördelar även för min partner om jag har slavar – i form av nystädat hem, tvättade och vikta kläder, hemlagad mat.

Nu är den här relationen med monogamsnubben jätteny. Vi har inte ens haft sex. Men oavsett hur det blir med oss framåt så är det nog inte sista gången jag kan komma att få min livsstil med slavar ifrågasatt av en eventuell pojkvän. 

Kan jag kompromissa?

Frågan som hägrade i luften men aldrig sades rätt ut, var om jag kunde tänka mig att kompromissa med slavgrejen. Typ begränsa mig i hur jag hanterar slavarna? Oralsex kan jag såklart avstå ifrån så länge jag får det av min partner. Men hur blir det med det andra runt omkring? Kontrollera att kukburen är på? Ta emot syndiga biktar?

Jag vet inte. Igår kväll när jag och monogamsnubben hånglade som två tonåringar i hans bil så fönsterrutorna blev helt immiga, kändes det som om jag var beredd att kompromissa. Nästan så att jag var beredd att ge upp hela slavgrejen.

Men när jag sen hade lämnat honom och stängt dörren till min lägenhet kände jag direkt och väldigt starkt. Nej. Fuck heller att jag kompromissar. Jag måste få göra min grej.

10 Comments

 1. Finns ju alla konstellationer inom bdsm. Manliga dominanta med kvinnliga slavar också, det är kanske t.o.m. vanligare. Att fler kvinnor är undergivna. Enligt de “klassiska” normerna. Men vissa män går ju även igång på att tjäna både sin Härskarinna och dennas pojkvän, “alfahannen”. Som väl då är allt slaven i fråga inte är, det är väl det som är poängen och förnedringen som eggar. “Alfapar”, som jag tror det kallas. För mig vore det direkt avtändande och jag skulle aldrig vara undergiven mot någon annan av samma kön.

  Jag har insett att jag nog inte är riktigt “slavmaterial” egentligen, som bara skulle vilja tjäna någon 24/7, utan hellre skulle ha en dominant flickvän som jag kunde utforska dessa lekar tillsammans med, då det är helt och hållet sexuellt för mig. Som ett utdraget förspel och mycket mera spännande än sex. Däremot skulle det senare bli pricken över i efteråt, ju bättre “förspelet” varit. Jag skulle även klara mig helt utan sex i en sån relation. Men tanken på att hon skulle ha en pojkvän vid sidan om, det tilltalar mig inte alls…

  Man bör inte ta så allvarligt på det hela, det är nog bästa rådet. Bdsm är ju i huvudsak lekar för vuxna, en kick om man har det intresset. Och man behöver ju kryddor i livet, oavsett vad det gäller. 🙂

  • Att ha en slav som tjänar mig och min ”alfahanne” skulle då mer vara en situation i min smak, då jag inte är intresserad av romantisk relation med slav vare sig slav eller undergiven 😉

   • Du kan ju alltid snacka både med dejten i fråga och dina slavar om hur de ställer sig till saken! Vem vet, både dem och han kanske skulle gilla upplägget? 😉

 2. Jag tror du skrev något liknande tidigare här, men ett alternativ är ju alltid att ha olika människor i sitt liv för olika saker…:) Då det är jättesvårt att hitta allt i en och samma person. Förutsatt att alla vet vad som gäller och är med på det då, förstås. Det är det jag själv är lite inne på.

 3. Ett filmtips förresten: Kolla in Exit to eden! Femdom-tema igenom hela, men liksom ändå en mainstream-film. 🙂

 4. fattar inte att någon man kan gå med på att vara en slav till ett par som är i en relation.. haha helt vansinnigt ju! vad skulle en sådan person få ut utav det för sig???

  • Jag fattar inte heller helt ärligt. Men det är sannerligen en riktigt verklig dröm för vissa.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »