Jag har fått fin respons sedan jag gick ut med att jag söker undergivna tjänare. Vid första korrespondens med sökande kände jag mig aningen nervös. För jag visste inte hur jag skulle bete mig. Jag vet ju inte vem jag är i allt det här, eftersom jag aldrig har levt ut min dominanta sida. Inte där det har funnits en överenskommelse i alla fall.

Men jag måste säga det. Att det räckte med ett enda telefonsamtal med en av dessa längtande aspiranter, för att något helt otroligt starkt skulle väckas i mig. Jag visste på sätt och vis redan att jag hade det i mig. Men efter att vi pratat i telefon blev det så tydligt. Jag säger inte att allt är glasklart, inte på långa vägar. Men jag känner att jag är på rätt väg.

Min kropp känns just nu som en flödande kanal av välbehag. Från och till är jag nästan i extas. Kemiskt påverkad utan att jag har tagit något. Och det är tack vare dessa hängivna individer som står i dörröppningen till mitt liv. Redo att stå till tjänst. Vi ska ger varandra bränsle kära ni. Vi ska ge varandra bränsle.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »