Nu har jag mer eller mindre fått bevis på att professorn är gay. Ledtrådarna har ju funnits där hela tiden. Men jag har inte varit säker. Och jag som kände att vi gjorde framsteg senast. Inte för att jag trodde att han var intresserad, men han gick från att vara kylig och stiff till att vara ljummen. Jag blev så upprymd av denna transaktion att jag blev tvungen att få veta mer om honom. Jag la in en högre växel.

Så jag gjorde det som jag faktiskt aldrig annars gör med personer som jag är intresserad av. Jag finkammade nätet efter information. Något jag sällan gör, då jag tycker att random fotografier och skit kan vara så intetsägande och ge en felaktig bild. Men i detta fall kände jag att jag inte hade något val, då jag inte orkar slösa tid om det ska visa sig att jag kurtiserar runt en öde ö.

Han var ingen enkel nöt att knäcka för han är väldigt privat i sina kanaler. Men det falköga som söker skall finna. Och det gjorde jag till slut. Alla bevis tyder på att professorn är gay. Han tänder inte på kvinnor och det känns skittråkigt. Men det är bara att gå vidare. Jag har dessutom lite annat att kul att berätta. Så mig går det väl ingen nöd på.

2 Comments

  1. Anade nästan det , men nu vet du ju …. bara ladda om å gå vidare 😏

Lämna gärna en kommentar!

Translate »