Jag arbetar för fullt med rekryteringsprocessen av nya slavar som ska tjäna mig i LA. Och jag märker att jag är väldigt öppen och rörlig i mina preferenser. Först ville jag bara ha äldre män, män som är en bra bit mycket äldre än jag själv. Men sen när en ung och otroligt söt transa hörde av sig blev jag nyfiken på henne. En kille som klär sig och känner sig som en tjej. Jag blev förtjust i hennes sätt att presentera sig, i hennes vida insikt om sin undergivna läggning och jag blev attraherad av hennes starka och innerliga längtan om att får viga sitt liv åt att tjäna. Vi hade en Skype-intervju häromdagen. Tyvärr var det en del omständigheter med denna individ som fick mig att känna att detta inte var en bra matchning för mig. Men jag fascineras över hur öppen jag är. Jag vet liksom inte vart detta ska ta vägen. Och det känns spännande.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »