Jag fick frågan om hur jag känner inför en trekant med två män – om det är något jag har haft eller skulle vilja ha?

Jag har faktiskt aldrig haft en trekant överhuvudtaget. Troligtvis för att det aldrig riktigt har intresserat mig fullt ut. Sen så har jag alltid varit mer inställd på att en eventuell trekant skulle vara tillsammans med en kvinna och en man. Typ att jag skulle bli inbjuden till ett par som redan har en relation.

Det hände faktiskt mig nyligen. Innan jag flyttade till Los Angeles var det ett par från Instagram som ”uppvaktande” mig ett tag och ville att vi skulle ses. Jag var faktiskt lite nyfiken, men orkade inte riktigt göra slag i sak. Kanske förhalade jag vårt möte av rädsla? Jag vet inte riktigt.

Men trots mitt tidigare “ointresse” för trekanter så utesluter jag inte möjligheten för att det kanske sker i framtiden. Nyfikenheten har jag. Sen handlar det nog mycket om tajming. Och om att våga chansa och ge sig hän.

Vad vill du att jag ska skriva mer om? Är det något du vill veta om mig?

Kommentera gärna i kommentarsfältet så lovar jag att svara på fler frågor! Diskussioner sker oftast på min Instagram, så om du inte redan följer mig gå in och följ @skrivdivan

4 Comments

  1. Livet är kort – testa allt! 🙂 Själv är jag ju mest dragen till Femdom och dominans. Men alla dina äventyr är intressanta att höra om! Försöker alltid ha ett öppet sinne själv och testa nya saker inom sex. Jättekul när man kan hitta nåt nytt som man tänder på!

    • Ja… jag är själv väldigt förvånad hur mycket mitt sinne har öppnats sen jag började intressera mig för BDSM. Hela min syn på sex och sexualitet har liksom nyanserats. Och jag har blivit ödmjuk inför att starka åsikter (mina) eller uppfattningar kan ändras, och att ens sexualitet kan vara väldigt rörlig. Om man tillåter det.

  2. It is interesting how some desires seem hard wired and others mutable. I’ve always been submissive to strong women but other aspects of my sexuality have evolved. Stay open, beautiful and explore and continue to share your story with us!

Lämna gärna en kommentar!

Translate »