Det blev ett kärt återseende mellan mig och min älskare. Vi åt lunch på en mysig restaurang. Sen dagen efter tog han med mig ut till en salsaklubb, en aktivitet som blev som ett enda långt förspel.

Han är kung på salsa

Han är tydligen värsta salsaproffset. Och jag som aldrig har tagit ett salsasteg i hela mitt liv. Jag älskar förvisso att dansa men det är ju en helt annan sak när man ska dansa med särskilda danssteg. Så jag kände mig rätt så igenom sämst.

Annan kvinna gjorde mig svartsjuk

Jag studerade män som kvinnor och tänkte att jag skulle vilja kunna dansa som dem. Röra min kropp som dem. När min älskare blev uppbjuden av en annan kvinna (han hade förvarnat att både han och jag kanske skulle komma att dansa med fler än bara varandra) så blev jag lite svartsjuk. För hon var naturligtvis väldigt snygg. Och tillsammans lös de upp hela lokalen med sina utsökt samspelta salsakroppar som verkade som gjorda för varandra.

Salsa – en härlig gemenskap

Men efter en låt kom han tillbaka till mig. Höll om mig med sin stora hand mot min rygg. Kysste mig. Föste mig över dansgolvet med en lugn men osande maskulinitet. Trots att jag hade väldigt svårt med att koordinera stegen till musiken hade jag kul. Och jag fick upp ögonen för salsagemenskapen som verkar fantastisk. Folk kommer dit och dansar till härlig musik och har roligt, utan att alkohol är en central del. Det skulle passa mig utmärkt att börja hänga där.

Vi hade sex hemma hos slav

Salsakvällen hade varit som ett enda långt förspel. Så vi åkte hem till min slav (som är bortrest) och hade hett sex. Jag kom såklart väldigt snabbt 😉 Jag fick orgasm på köksbordet, otippat, men med stor kuk är det lättare att ha sex på andra platser än i sängen.

Mitt i natten fick han köra mig till Taco Bells drive in, eftersom att jag alltid blir så hungrig efter sex med honom. Sen släppte han av mig hemma. Och han åkte vidare hem till sin familj. Gifta män behöver åka hem. Så är det.

Deras öppna relation fascinerar mig

Innan han släppte av mig såg jag att han hade både mitt röda läppstift på skjortan och glitter från mitt smink på kinden. Jag frågade om han inte skulle torka bort det och han svarade och log “Oh, it’s not a big deal”. Jag både beundrar och fascineras av deras öppna relation, även om jag nog aldrig helt kommer att förstå.

I dag ett par dagar senare är jag fortfarande rätt så öm i underlivet. Plus några mörka blåmärken på rumpan 😉 Det blev en bra helg. Med en del nya insikter kring min situation och hur jag vill portionera ut min energi härnäst.


Hjälp min blogg att växa! Om du gillar mina inlägg, tryck på gilla ♥  det är bra för sökmotoroptimeringen 😉 Följ mig gärna på Instagram @skrivdivan

Lämna gärna en kommentar!

Translate »