Nu har jag officiellt en sexslav. Eller rättare sagt en slickslav. Från början var jag så övertygad om att den här slavgrejen inte var sexuell för mig. Jag  har ju alltid varit undergiven när det kommer till sex, så jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna tända på att dominera sexuellt. Men. Det har ändrats.

Hur min städslav blev min sexslav

Det handlade nog om timing. Min ordinarie städslav var i en annan stad, jag hade mycket städ och tvätt som behövde utföras, vilket gjorde mig irriterad eftersom jag numera inte gör sådant själv. Så lite som ett mirakel hörde en random slav av sig samma morgon, vi hade chattat en del för flera veckor sedan, men jag behövde lägga ner med honom då jag inte hade tid att sysselsätta fler. Men nu har ju det ändrats. Och eftersom att jag är en spontan person skrev jag till honom “Kan du infinna dig hemma hos mig idag klockan 14:00?” och det kunde han. Det intressanta var att jag blev kåt redan när jag skrev det där. Tror att jag kanske hade ägglossning. Jag kände på mig redan innan att något sexuellt skulle hända.

Förberedde inför sexuell aktivitet

Så jag duschade grundligt, rakade bort den lilla utväxt av hår som fanns vid blygdläpparna, smorde in hela kroppen med mild vaniljdoft. Satta på mig mina svarta stilettklackar, min kortaste kjol – utan trosor – och en svart kort knytskjorta. Jag hann inte sminka mig, men röda läppar fick jag till. Och det blöta håret i min slarviga halvknut.

När han kom in i hallen sa jag åt honom att ta av sig skorna. Han räckte över buketten med röda rosor som jag sagt åt honom att köpa. Kände mig nöjd när jag såg att han handlat dem på en riktig blomsterbutik. Jag pejlade av honom snabbt. En man på 49 år, det fanns något helylle över honom som genast fick mig att slappna av. En undergiven, men erfaren man som längtade efter att få lägga sig i en stark kvinnas våld och låta sig behandlas. Hanteras. Låta henne styra och ställa precis som hon ville. Han var utsvulten.

“Ställ dig på alla fyra”

Jag sa till honom att ställa sig på alla fyra. “När du pratar med mig ska du stå på alla fyra, okej?”. Vi pratade i några minuter medan han stod lydigt som en liten hund. Jag stod i badrummet och la lystergivande krämer i ansiktet. Sedan satte jag mig ner på huk bredvid honom, lyfte upp hans haka med handen, klämde åt hårt, tittade honom i ögonen och log. Sedan reste jag mig upp och lämnade honom i hallen, samtidigt som jag började ge honom instruktioner om allt som behövde göras. Byta sängkläder och vika tvätt är alltid första prio.

Jag hade väldigt mycket tvätt som behövde vikas och efter att han hållit på i sovrummet ett tag gick jag in och la mig på sängen, småpratade med honom medan han omsorgsfullt vek mina trosor och la dem i prydliga små högar. Jag var väldigt kåt. Jag visste att jag tänkte säga åt honom att slicka mig, var bara inte säker på exakt var och hur.

Sen satte jag mig upp, längst ut på sängkanten, mina nakna ben under den korta kjolen, stilettklackarna i golvet. Jag studerade honom en stund medan han fortsatte med tvätten. Sen sa jag åt honom att gå ner på alla fyra. Jag sa åt honom att komma närmare. När han var precis framme vid mitt sköte, bara några centimetrar ifrån, så att jag kände hans varma hud mellan mina lår, tittade han på mig, som om han inte vågade tro att detta var sant. Som om han trodde att jag skulle ge honom en hård smäll om han tog för sig av det som låg vått och bultande framför honom.

“Jag vill att du slickar mig”

Jag uttalade orden för att han skulle förstå att det var sant. Och han började genast kyssa mitt underliv. Med en mjuk inkännande tunga som troligtvis blivit skapt enbart för att slicka fitta. Och kreativ var han. Vilken gudomlig teknik. Han gjorde det med en sådan innerlig passion och tacksamhet. Jag pratade med honom samtidigt och lät honom förstå vilken snuskig gubbe han var. Men att det var tur för honom – eftersom att jag gillar snuskiga gubbar. Hela situationen kändes så otroligt het. Och jag fick orgasm inom två minuter.

Efteråt reste jag mig upp från sängen. Han tackade mig flera gånger “Tack madame, det var en ära att få slicka dig”. Jag klappade honom på huvudet en kort stund och sa att han var duktig “det där gjorde du bra”. Sedan fick han återgå till hushållsarbetet.

2 Comments

  1. Jag anade att det skulle utvecklas sexuellt. Ju nöjdare du är desto mer kommer ju en kåthet liksom komma smygande…blir spännande att höra om det kommer utvecklas ytterligare…

    • Hehe… ja.. själv blev jag både överrumplad och förvånad av min plötsligt starka lust 😉 men kul och spännande.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »