Det sista min älskare skrev var “you’re killing me” när jag förmedlade att jag inte ville fortsätta ses. Jag är så svag för smicker som detta. Det får mig att tänka en och tio gånger men ska jag inte träffa honom lite grann ändå? Bara för att få injicera energistoffet från att vara önskad och uppskattad.

Snabb bekräftelse har ofta varit en källa för livsnäring för mig. Men inte nu. Jag orkar inte slösa tid på något som ändå inte kommer att leda någonstans. Han har fru (öppen relation) och barn och är nästan dubbelt så gammal som jag. 

Just nu har jag betydligt viktigare saker att fokusera på. Jag känner inte att jag har varken tid eller lust med förströelser utan mål. Däremot så är jag tacksam för alla heta möten vi fick tillsammans. Och jag säger inte att vi aldrig igen kommer att plocka upp tråden. Det är bara såhär jag känner just nu.

2 Comments

  1. Gå på magkänslan ! Det stämmer oftast rätt bra … behöver ju inte vara hugget i sten men känner du så nu så är det ju så bara . Alla är sin egen lyckas smed 😘

Lämna gärna en kommentar!

Translate »