Jag börjar känna mig lite trött på att ha slavar. De har liksom ingen självklar plats i mitt liv just nu. Gnistan, dynamiken mellan mig och slavarna som förut gjorde mig så full av liv har svalnat. Jag har mycket energi men den energin får jag från andra källor.

Det är konstigt hur något som har känts så stort, roligt och fulländande plötsligt börjar avta och istället känns som något jobbigt. Nästan påträngande. Jag orkar inte vara någons perversa dröm just nu. Jag har ett behov att röra mig närmare kärnan. Hitta något mer intimt.

Såhär är det: jag längtar efter intimitet med mig själv. Och då behöver jag stänga alla eventuella läckor som tar istället för att ge. Jag behöver välja noga hur jag portionerar ut mitt bränsle. Är det dags att gå vidare kanske? Släppa slavarna fria? Jag tror det.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »