I helgen träffade jag och Filippa upp våra nya kompisar för lite myspys häng i solen. Filippa blir fullkomligen eld och lågor när hon äntligen får leka med sin nya kompis.

Sen promenerade vi en sväng i Venice Canals. Hallå jag är verkligen sämst på att hitta på saker. Det slog mig hur lite jag tar mig ut på aktiviteter, sitter mest framför min dator antingen hemma, på Starbucks eller i skolan… behöver nog ta mig ut mer.

Min roommate vill ofta att jag följer med ut och dansar i West Hollywood. Jag har väl gjort det nångång. Älskar ju att dansa. Men om jag ska vara helt ärlig så gillar jag inte att vara ute efter klockan tio på kvällen. Då fuckar jag min morgonrutin. Så jag föredrar dagsaktiviteter.

Jag känner att jag har haft en sån tur som sprang in i Anna den där dagen i djuraffären. Hur vi började snacka helt random och kom fram till att vi båda var svenskar.

I en stor och hård (och ja, ytlig stad) som Los Angeles är det svårt att hitta bra personer. Guldkornen. Men de finns. Och jag börjar tänka att Anna kanske är ett av dessa guldkorn.

4 Comments

  1. Fan va nice du har det 😃 lite avis , här är det jobb å slit i gråmulet å kallt , har skrapat rutorna på bilen för första ggn i år 😝

Lämna gärna en kommentar!

Translate »