Häromdagen hade jag sex med den största kuken som jag någonsin stött på. Jag är fortfarande öm. Har knappt börjat läka. Men den övergripande känslan är att det var ett väldigt lyckat möte. Jag fick äntligen en riktigt stor kuk av en riktigt dominant man.

Vem är mannen med denna gigantiska kuk?

Vi träffades på en lunchdejt i Beverly Hills. Min första reaktion när jag såg honom var att detta kommer inte att funka. För jag kände mig inte omedelbart attraherad. Medan vi pratade kom det även fram att han är gift och har två barn, men att han och frun lever i en polyamorös relation (så typiskt BDSM-folk).

Även om jag vill vara mer öppensinnad när det kommer till att ha flera partners samtidigt, så är jag inte riktigt där när det kommer till att låta mina män ha andra kvinnor. Så jag kände mig rätt övertygad när jag lämnade dejten om att vi inte kommer att ses igen.

Blev kåt av chat-session med slav 

Dagen efter hade jag en rolig chat-session med en av mina slavar. En slav som bor i Sverige men som insisterat på att tjäna mig online. Jag blev väldigt kåt av vår korrespondens och kände att jag verkligen ville ha sex. Så trots mina tvivel kring Beverly Hills dejten hörde jag av mig, fast att jag avslutat med honom tidigare samma dag. Jag skrev:

“Skulle du kunna berätta något för mig om din kuk?”

Han frågade om jag ville ha en bild. Jag skrev “ja tack” och det fick jag… OH MY GOD… säger jag bara. Han skrev att det enda klagomål han någonsin fått är att hans kuk är för stor. Och eftersom att jag under flera års tid har längtat efter en riktigt stor kuk, så kände jag att jag inte kunde gå miste om detta.

Jag är glad att jag chansade fast att jag varit osäker. För när vi väl sågs igen, var det som om jag plötsligt såg honom i ett nytt ljus. Istället för att arbetskostym, bar han nu ett svart tight linne, där hans muskulösa armar kom fram. Och han gjorde allting rätt när det kom till att vänta in och känna in.

De män som klarar av att balansera mellan att vara hårdhänt och öm, är de bästa älskarna.

Och det bemästrade han galant. Jag fick en omgång som jag sent kommer att glömma.

Jag frågade efteråt hur lång hans kuk är i centimetrar men han sa att han inte hade mätt, vilket jag hade svårt att tro på. Min fascination för kukar tog nästan över där ett tag, så jag var tvungen att lägga band på mig själv så att han inte skulle tycka att jag var omogen, eller känna sig som ett penetrationsobjekt.

Vi har hörts en del efteråt. Vilket känns bra. Men även om jag vill träffa honom igen så behöver jag vänta tills att mitt underliv har läkt ihop ordentligt. Sen blir det definitivt ett till möte.

7 Comments

 1. Grattis till din sköna träff , det är underbart med den kombinationen hård och öm ❤ Min Dom . Har precis den balansen och It’s driving me crasy 😘

  • Eftersom du frågade honom hur lång den var i centimeter, så undrar jag hur lång du själv tror den var? Hehe😁

   • Det är så himla svårt att ögonmåtta.. så jag vågar inte riktigt säga. Jag kanske kan få mäta honom i framtiden, jag vill också veta lol

 2. Ja du får fråga honom om du får mäta ☺️ skulle du tycka det var lite sexigt att få stå där med måttband och mäta den när den är i sitt största svaj ☺️? Sedan en annan fråga, när skulle du säga att man har en stor kuk i centimeter? Och vad är lagom för dig? Tänkte lite på ditt inlägg om kukar för ett tag sedan!

  • Tror inte att jag skulle gå igång på själva ”mätningen” vill bara mest veta hur många centimetrar den är.

   14 cm och uppåt är önskvärt. Över 17 cm tycker jag är stor. Men man får inte glömma att omkretsen spelar roll också. 17 centimeter och smal som en penna är inte heller så najs ;p

 3. Pingback: SLAV BLEV STRAFFAD MED STILETTSKOR - SKRIVDIVAN

Lämna gärna en kommentar!

Translate »