Jag har tänkt mycket det senaste dygnet på mig själv som domina. Härskarinna. Om att ha en tjänare som tillhör mig och som går igång på att stå mig till tjänst. Vad skulle min roll i detta bli? Jag har fått in en del ansökningar av män som bär på en längtan om att få tjäna. Men jag måste erkänna att korrespondensen gör mig aningen nervös.

Jag blir rädd för att förlora dessa män. För jag har vidrört en värld jag inte vet någonting om alls. Hur ska man tilltala och prata med undergivna? Vill de bli dominerade i de första raderna man skriver? Och i så fall på vilken nivå? Eller ska man först prata helt neutralt, sätta upp ramar tillsammans om vad båda förväntar sig och sedan gemensamt träda in i “relationen”?

Jag skulle kunna gå in i rollen som domina direkt. Men det sista jag vill är att kliva över någons gränser, vara barsk och hård utan att den andra är redo för det. Och jag vet själv inte ens hur pass dominant jag är. Även om jag verkligen tror att jag har en hel del i mig.

Alla är ju olika i sin “läggning” här tänker jag. Man gör ju våld på sig själv om man försöker vara mer dominant eller mer undergiven än vad som känns rätt för en. Och det är väl det som gör mig lite nervös, jag är så färsk på detta uttalade sätt att dominera att jag inte vet var mina gränser går och inte heller vad som är en “normal” startsträcka att börja vid.

Jag vet inte ens om min starka längtan efter att få ha en tjänare automatiskt gör mig till en domina? En domina light kanske? Den korrekta etiketten kanske någon erfaren inom BDSM kan sätta namnet på. Sedan kan man ju aldrig veta hur saker och ting utvecklar sig. Eller inte utvecklar sig.

Oavsett vad jag “är” så vet jag att jag vill ha en tjänare att bestämma över. En tjänare som längtar efter att få hänge sig åt mina behov. Inte sexuellt. Men någon som tacksamt utför mina vardagssysslor och som finns till för mig på det sätt som jag vet att jag är värd. Jag blir verkligen exalterad av idén.

Är du involverad i denna typ av undergiven/dominant relation av något slag? Jag skulle verkligen vilja prata med personer som ägnar sig åt detta och få höra lite olika perspektiv. Från både dominanta och undergivna.

Kommentera här nedan eller mejla till kontakt@skrivdivan.se

Lämna gärna en kommentar!

Translate »