Som ni säkert har förstått så är jag väldigt fascinerad av penisar. Stora som små. Och jag vill göra allt jag kan för att hjälpa mindre utrustade män att göra det bästa av sin situation. För det är klart att storleken på penisen har en viss betydelse. Ingen vits att hymla om den saken.

Det finns hjälpmedel till större penis
Efter att ha hört mig för om olika hjälpmedel för att förstora penisen har jag förstått penispumpen faktiskt har en viss effekt. Om man är beredd att jobba för det. En penispump är ingen quickfix, du behöver använda den i några minuter flera gånger i veckan för att få bästa effekt. Som att gå på gym: precis när vi har varit på gymmet kan musklerna kännas större och uppsvällda, men sen går de ner till sitt normala tillstånd om vi inte underhåller träningen regelbundet. Samma sak med penispumpen. Penisträning ger resultat.

Därför lottar jag nu ut en av med marknadens senaste penispumpar!

– Det speciella med den här penispumpen är att den är speciellt utformad för att ge en större penis på lång sikt och inte bara för stunden. Den har inbyggda träningsprogram som man ska använda regelbundet för att ”träna” penisen till att kunna svälla mer helt enkelt, säger Evelina Odelle, pleasure product expert på Mshop.

Tävlingen äger rum på min Instagram och avslutas söndagen den 7 juli. Så skynda in och tävla nu!

Tävlingen sponsras av mshop.se.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »