Jag tränar som aldrig förr och det ger mig osannolikt mycket energi. Varje morgon skriver jag, oavsett om jag är ledig från skolan eller inte. Jag umgås med folk, bygger nätverk, tränar och yogar nästan varje dag. Det är sant. Och jag är helt och hållet förförd av träningens kraftfulla inverkan.

Osannolikt mycket energi

Jag har inte tränat igenom min kropp ordentligt på flera år och jag har bestämt mig för att för första gången i mitt liv komma i form på riktigt. Självklart vill jag känna mig slank och snygg. Men jävlar vad mycket energi jag har börjat få också sen jag började utmana mig själv med träningen.

Jag har gjort lite rumpsquats här och där tidigare. Men nu tränar jag 5-6 gånger i veckan och varje gång ser jag till att svettas rejält. Jag är proffs på att fuska och göra det bekvämt för mig själv och jag är ofta den som lämnar träningspass tidigare. Men nu stannar jag hela passet och mantrar till mig själv: utmana utmana utmana.

Har även energi till att städa

Häromdagen ställde jag mig till och med och skurade golven här hemma – en aktivitet som jag inte har ägnat mig åt på minst ett år, då jag antingen haft städfirma eller slavar som gjort det åt mig. Men nu känns det som om jag har obegränsat med energi och jag blir nästan deppig när jag ser att det redan är kväll och dygnet börjar skrida mot sitt slut.

Jag vill ha fler timmar och jag vill ha mer av denna fantastiska energi. Jag vill ha mer.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »