Det värsta är att professorn är mer fager än vad jag minns honom. Innan bitchscenen hade ägt rum, filmade jag honom i en kort sekvens för att visa honom för min roommate, som också blivit indragen i dramat. Jag var så upprörd när jag kom hem från lektionen den där kvällen att jag trodde att mitt intresse för professorn helt och hållet hade dött.

Han är vacker

Men när jag spelade upp filmsnutten konstatera vi att han ser väldigt bra ut. Han är vacker. Som en sällsynt diamant med lite smuts och avslagna flisor. Fan också. Jag som hade känt att jag hade nåt slags övertag, eller åtminstone att det fanns en jämvikt. Men nu är jag väldigt osäker på hela situationen. Jag undrar vad hans problem är.

Varför är han så snorkig?

Varför är han så snorkig och otrevlig? Är det för att han är en “lyckad” konstnär, erkänd av samhället och har därför blivit ett kulturpretto? Eller är det en mur för att inte riskera sitt jobb om han skulle bli involverad med en student? Är han homosexuell och allmänt fisförnäm som en del gaymän kan vara? Är det bara mot mig han är otrevlig eller är han samma mot alla?

Nästa lektion ska jag granska och dissekera hans beteende mer grundligt.

4 Comments

  1. Ha ha , följer med spänning ! Tänker nog som dig , antingen bög eller skiträdd att förlora jobbet… 🤣 fast jag undrar hur länge han kan hålla sig om han inte är bög ? Bra pokerfejs i så fall 😁

  2. Spännande!! Hörde på en podd nyligen om detta fenomen. Först blända och göra ett starkt intryck, sedan dissa och inte visa intresse. Det är ju inte snällt men det handlade om att det tyvärr ofta fungerar för att lockas…🙄🙈

Lämna gärna en kommentar!

Translate »