Jag får ofta frågan om vad som krävs för att bli en undergiven slav. Det varierar naturligtvis beroende på vilken typ av härskarinna, domina, du träffar samt på hur pass undergiven du själv är. Hur långt vill du gå i ditt tjänande? Det behöver ju bli en bra matchning som passar båda för att den där speciella dynamiken ska uppstå.

Vissa vill till exempel bara dominera/underkasta sig under enskilda sessioner. Medan jag själv föredrar att aldrig kliva ur dynamiken med mina slavar. Som jag skrivit tidigare vill jag helst av allt ha en live-in-slav. Alltså någon som bor hemma hos mig och tjänar mig som en butler. En butler som städar, tvättar och lagar mat. En butler som får rycka in och ge mig oralsex när jag har brist på dugliga älskare. En butler som finns till och existerar för mig och endast för mig. Det är det som är visionen med min undergivna slav. Drömscenariot.

Däremot är jag öppen för att en relation med en undergiven slav kan se olika ut beroende på olika omständigheter. Men det finns vissa grundregler som jag inte är beredd att kompromissa med. Här kan du läsa om just mina regler: 

Härskarinnans 10 grundregler till slaven

Till nya besökare vill jag även passa på att tipsa om att du kan följa mig på Instagram och gå gärna in och gilla skrivdivan på Facebook! Så missar du inga inlägg 😉 Tack så mycket och puss & kram.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »