Helst av allt vill jag bara skriva och rekrytera fler slavar. Slippa allt annat. Jag längtar verkligen efter en dag när jag kan få vara helt ledig och bara fokusera på att ha kul. Jag tyckte att jag hade så mycket tid på mig, med sex veckors “ledighet” innan skolan börjar . Men förutom att rekrytera slavar, så är det väldigt mycket annat som behöver ordnas.

Få lägenheten att fungera

Listan på allt jag behöver fixa tar aldrig slut. Den största apparaten att driva har ju varit att hitta en lägenhet och skriva på kontrakt. Samt få denna lägenhet att flyta; vatten, el, internet och allt vad det är. Inget finns av sig självt, instanser för respektive enhet behöver kontaktas, besökas och tecknas avtal med.

Försäkra min hund

Att hitta ett bra försäkringsbolag till min hund Filippa har blivit en invecklad process, då jag har försökt att anslutna mig till två olika bolag men inget utav av dem accepterar att man betalar med svenskt kontokort. Så jag måste fixa en Amerikansk bank nu genast och ha min bank i Sverige flytta över pengar dit.

Fixa Amerikanskt körkort

Sen ska jag plugga till ett Amerikanskt körkort eftersom att mitt svenska körkort inte är giltigt i USA om man bor här permanent. Först tänkte jag att jag skulle strunta i det och köpa en bil ändå, så jag slipper vänta, men då kan man tydligen inte fixa bilförsäkring sen. Så jag är tvungen att ta mitt körkort på nytt.

Vill skriva och rekrytera slavar

Det enda jag egentligen vill är att fokusera på mitt skrivande och att rekrytera fler slavar. Detta hinner jag i och för sig med till viss del. Men jag hade sett framför mig flera veckor av total ledighet utan massa måsten. Haha. Det har inte riktigt blivit så.

Men förutom att jag längtar efter att få vara helt ledig så mår jag bra. Ibland slår det mig att jag verkligen befinner mig i Los Angeles och att jag bor här nu. Att jag framöver slipper Sveriges mörka iskalla vintrar. Den insikten är så skön och behaglig att jag ibland kan släppa allt och bara njuta av mitt väldigt härliga liv.

Fötter i Los Angeles

6 Comments

 1. Per Andersson Reply

  Tack för din briefing idag! Jag tror att du snart kan fokusera mer på sex och slavar! Jag ser fram emot dina dagliga uppdateringar! 👍😀
  Hälsn// Per (…som även skrivit ett meddelande till dig.)

 2. Sometimes you sound like a little spoiled brat.. Well, welcome to an adult life? I am not sure things can ever just go by themselves.. Unless you ARE a spoiled brat sponsored by someone else…

  • I’ve been working really hard for every single thing I have in my life. So no, I’m not a spoiled brat. But I certainly wouldn’t mind being one, that would probably feel very relaxing and convenient for a change 😉

 3. Hej ,

  Du låter väldigt bekväm med dig själv och stabil.

  Hur har du gjort för att komma dit?

  Har du bott i LA tidigare ? du verkar kunna en hel del om LA.

  Om ja… vad är det för skillnad den här gången, om du inte har bott där sen innan , hur kommer det sig att du känner dig så trygg i LA?

  • Tack 🙂 jag har väl jobbat en hel del med mig själv de senaste åren… 😉

   Jag bodde i LA för 8-10 år sen en sväng,.. så känner till staden en del sen tidigare.

   Vad är skillnaden denna gång… well.. skulle säga att jag känner mig själv betydligt bättre nu och vet vad jag vill. Tror det har sina fördelar om man ska bo i denna stad.

Lämna gärna en kommentar!

Translate »